Verkocht

Halle-Dorp 39 - 2980 Zoersel

Onderdeel van project Residentie Eglise

Verkocht

2 Slaapkamers
1 Badkamer

Volledige beschrijving

WERKEN GESTART! LAATSTE 2 APPARTEMENTEN! Residentie EGLISE is een uiterst energiezuinig (BEN-20) woonconcept dat met de meest moderne technieken zal worden gebouwd; warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen enz. Eglise wordt opgetrokken in het centrum van Halle-Zoersel in de schaduw van de kerk met allerhande faciliteiten op wandelafstand alsook diverse in-en uitvalswegen in directe omgeving.

Het project omvat hoogstaand afgewerkte en energiezuinige woongelegenheden gaande van compacte appartementen tot luxe penthouses of een prachtig villa-appartement. Alle appartementen zijn voorzien van een ideale indeling met 2 of 3 slaapkamers alsook een private tuin of ruim bemeten terrassen. De graad van afwerking is hoog en gebeurt op basis van uw eigen wens onder begeleiding van het ervaren bouwteam. Verder creëert men nog een aangename ontmoetingstuin achteraan het perceel. Parkeren uw wagen doet u moeiteloos in de ruime ondergrondse parking waar eveneens de nodige bergingen voorzien worden.

Alle appartementen worden van het label BEN-20 voorzien waarbij men uitdrukkelijk de energiezuinigheid beoogt en waarvoor u een vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar. Dit is te danken aan alle hernieuwbare energie, ventilatiesystemen, vloerverwarming, HR+ beglazing enz. Verkoop onder de Wet Breyne. Bel ons voor inzage in de plannen of lastenboek of via www.yvesvanpelt.be

Galerij

Locatie op Google Maps

Deel dit project

Heeft u interesse in dit project?

Neem nu contact op!

Algemeen
Type woning
Appartement
Type verkoop
Verkocht
Beschikbaar vanaf
Bij oplevering
Bouwjaar
2023
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Terras
Ja
Keuken
Volledig geïnstalleerd
Badkamer
Alle comfort
Lift
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Parking binnen
Ja
Type schrijnwerkerij
Aluminium
Type verwarming
Warmtepomp
Oppervlaktes
Bewoonbare oppervlakte
103.59m2
Omgeving
Aansluitingen
Certificaten
Bouwvergunning
Ja
Dagvaardingstype
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Energie
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied