Te koop

Epicealaan 30 - 2390 Malle

Te renoveren/af te breken woning

Vraagprijs: 319.900 Euro

Volledige beschrijving

SLOOP EN WEDEROPBOUW MOGELIJK AAN 6% BTW! Gelegen in een van de meest mooie lanen van de residentiële villa-wijken achter “De Trappisten” bevindt zich deze af te breken woning met tal van mogelijkheden waaronder de heropbouw aan 6% btw (mits de koper voldoet aan de voorwaarden). Het eigendom bevindt zich op een perceel van 1000m²,  is prachtig gelegen en geniet een westelijke oriëntatie. Uiteraard kan de woning ook erg grondig gerenoveerd worden en zijn daar zeer gunstige premies voor te verkrijgen (en aankoop onder verlaagd registratierecht van 1% mogelijk).

De woning kan worden ingeplant op minimum 14m uit de as van de straat, op minimum 5 meter uit de rechterperceelgrens en op 3 meter uit de linkerperceelgrens. Bouwdiepte maximum 17m. Kroonlijsthoogte maximum 6,50m en nokhoogte maximum 11m. Er kan gekoppeld met de autobergplaats op het eigendom Epicealaan 32, een autobergplaats worden opgericht. Gedetailleerde voorschriften op aanvraag te verkrijgen.

BIJZONDERHEDEN: Fantastische residentiële locatie  – Kindvriendelijk gelegen met aangename fietsroutes/doorsteken enz.  – EPC: huidige woonst 801kWh/m² – UC: 2806659 – Pscore B – Gscore B – Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv – Metingen in deze omschrijving werden afgepunt vanuit het kadaster. Er is thans geen metingsplan ter beschikking. Interesse in deze woning of een gratis schatting van uw eigendom? Bel 0472 62 03 05 of via www.yvesvanpelt.be

Galerij

Locatie op Google Maps

Deel dit project

Heeft u interesse in dit project?

Neem nu contact op!

Algemeen
Type woning
Grond
Type verkoop
Te koop
Beschikbaar vanaf
Vanaf akte
Oppervlaktes
Grondoppervlakte
1000m2
Omgeving
Aansluitingen
Elektriciteit aansluiting
Ja
Water aansluiting
Ja
Certificaten
Terrein bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaardingstype
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Energie
G-score
B